Onze minicamping is een kleine, gemoedelijke, eenvoudige en knusse camping. Alles wat is neergezet en gemaakt op de camping is gedaan met gebruikt materiaal met elk ding z’n eigen verhaal en door de eigenaren zelf helemaal opgeknapt. De sanitair-unit is begin 2022 volledig vernieuwd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben gratis Wifi op de camping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De camping ligt in het buitengebied van Rosmalen maar zeker op een prima afstand van de dorpskern. Rosmalen heeft gezellige winkels, meerdere restaurants, snackbars, cafés en supermarkten.
“In het Groen” is uitermate geschikt voor mensen die rust zoeken en met rust gelaten willen worden. Ook voor natuurliefhebbers is het een mooie stek. In en om de camping zijn meer dan 25 soorten vogels gespot. Er lopen wel eens egels over het terrein en ’s nachts hoor je regelmatig uilen roepen.
De 3 pipowagens en 2 minicaravans worden verhuurd en dienen als Bed & Breakfast. De gasten uit de pipowagens maken ook gebruik van de sanitair-unit. De bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen klaar, het servies staat schoon in de kast en er kan een lekker kopje koffie of thee in de wagen worden genuttigd. Voor koude dagen en nachten staat het kacheltje klaar. Een heerlijk ontbijt behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor €7,50 p.p. heb je een heerlijk ontbijtje, standaard vegetarisch (vleeswaren op aanvraag). Ook kun je voor €5,00 een typisch Brabants worstenbrood ontbijt bestellen. (ook vega mogelijk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hond mag mee in overleg met ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor racefiets en mountainbiketochten bent u hier ook aan het goede adres, deze kunnen in overleg met een begeleider worden gemaakt, evenals wandeltochten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

’s-Hertogenbosch, Brabanthallen, Autotron Rosmalen, een grote speeltuin ‘t Kwekkeltje, zwembaden ‘t Kwekkelstijn, trein, bus, bossen, polder, div. zwemplassen enz. , het is allemaal in de buurt.
Onze camping is zeer geschikt voor familie- en/of vriendenweekenden. Degenen die willen kamperen gaan hun gang en degenen die daar niet van houden verblijven in de pipowagens.
Geen vraag is ons te gek, we proberen altijd te helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De camping is het gehele jaar door geopend.